På svenska In English Auf Deutsch
 

Det ska firas riktigt ordentligt med ett stort kalas.

Att det är 70 år sedan första boken om Pippi Långstrump kom ut firar vi med ett stort kalas! Sång, musik och Pippi-teater med skådespelare från Astrid Lindgrens Värld, marknad på Bollnästorget i Pippis anda, högläsning, skattjakt, lekar och mycket annat skoj.

familydesign.se kommer ha försäljning av härliga Pippimotiv i ett marknadsstånd på Bollnästorget. Alla som anmäler sig för vårt nyhetsbrev här i webbutiken samt de som följer oss på facebook kommer att vara med i en utlottning av fyra Pippitavlor. Hjärtligt välkommen!

 

Stora canvastavlor printade hos oss samt svartvita originalskisser på Serieglleriet. Utställningen börjar den 30 maj, välkommen!

1973 sändes det numera kultförklarade barnprogrammet “Fem myror är fler än fyra elefanter” för första gången, men inte utan ett visst internt motstånd: Barnprogram på 70-talet bestod i att en skäggig farbror i tröja och sandaler läste högt ur en sagobok. Boken skulle gärna handla om när farmor dog. “Fem myror” var ett underhållningsprogram, och kostade lika mycket som ett vuxenprogram att producera. Ingrid Edström, som då var chef för Barnredaktionen, drev trots protesterna igenom projektet.

WORLD WIDE - READY TO HANG
Canvas quality print – Fore every generation!