På svenska In English Auf Deutsch
 

familydesign.se - Canvas quality print

Här hittar du länkar till alla de vi jobbar med. Gå gärna vidare och titta. Det finns mycket intressant, lärorikt och roligt att hämta.

Saltkråkan

Bolaget Saltkråkan äger och förvaltar rättigheterna till Astrid Lindgrens verk. Det är Astrid Lindgrens arvtagare som driver bolaget och här kan du få hjälp med allt som rör rättigheter och hur man kan och får använda Astrid Lindgrens verk.

Astrid Lindgren

På Astrid Lindgrens officiella hemsida finns det samlat väldigt mycket information om författaren och om verken.

Astrid Lindgrens Värld

Träffa Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga och Karlsson på taket. Besök Mattisborgen, Körsbärsdalen eller Bullerbyn. Här i Vimmerby i Småland möter du de flesta figurer och miljöer som Astrid Lindgren skrev om. Lek och busa, upplev välbekanta scener ur böckerna och bli en del av de omtyckta berättelserna.

Rabén & Sjögren

Rabén & Sjögren är ett av Sveriges ledande barn- och ungdomsboksförlag. Förlaget ger ut böcker för alla åldrar av ledande svenska och utländska författare och illustratörer, samt ljudböcker, musik, spel och non-books.

Rabén & Sjögren ingår i Norstedts Förlagsgrupp, som även ger ut skönlitteratur, fackböcker och referensverk. Norstedts som grundades 1823 är Sveriges äldsta förlag med ambitionen att också vara det modernaste.

Alfons Åberg

Här kan du läsa allt och lite till om Alfons, böckerna och Gunilla Bergström. Kika in på Anslagstavlan och se vad som händer kring Alfons. Kanske kommer det nån tävling snart?

Barnens Bokklubb

Barnens Bokklubb är Sveriges största bokklubb för barn. Ända sedan starten 1977 inspirerar och hjälper vi föräldrar och barn att hitta de bästa barn- och ungdomsböckerna på marknaden. Initiativtagare till Barnens Bokklubb var Marianne von Baumgarten-Lindberg och målsättningen har från start varit att förmedla barnböcker av högsta kvalitet.

Opal

Våra titlar finns inte bara som fysiska böcker längre! Det senaste året har vi arbetat mycket gentemot tre olika streamingtjänster, Readly, Ztory och även Boksnok som snart lanseras. Vi lägger upp titlar som ska passa alla, både nya och gamla titlar.

Pettson och Findus

På Pettson och Findus kan du läsa mer om böckerna, vilka Pettson och Findus egentligen är, vem som har skrivit och illustrerat böckerna och till vilka språk böckerna finns översatta.

Mamma Mu och Kråkan

Om oss!? Vilka är vi? Ja, det är väl i första hand jag, skulle Kråkan säga. Det är jag… och så…ja, okey, Mamma Mu då. Det är vi…fast mest jag, Kråkan. Och dom andra. Och jag.

Tre Sandberg

Tre Sandberg AB är ett familjeägt bolag som äger och arbetar med rättigheterna av Inger och Lasse Sandbergs karaktärer. Tillsammans har Inger och Lasse skrivit och tecknat mer än 100 böcker för barn i åldrarna ett till tio år. Det finns böcker av Inger och Lasse Sandberg utgivna på 33 språk. De nordiska länderna har visat nästan lika stort intresse för böckerna som Sverige.

Team Repro AB

URBAN 256

Asplundsgrafiska

 

 WORLD WIDE - READY TO HANG
Canvas quality print – Fore every generation!